ממרח בוטנים בהכנה ביתית

מתכון: ממרח בוטנים בהכנה ביתית - כ- 30 קלוריות לכפית.

רכיבים:

500 גרם בוטנים קלויים ומקולפים, לא מומלחים

כף דבש

כף וחצי שמן קנולה

אופן ההכנה:

1.      לוקחים את הבוטנים הקלופים והדבש ומניחים בקערת מעבד המזון ומעבדים כדקה.

2.      מנקים את דפנות הקערה עם לקקן וממשיכים לעבד תוך כדי טפטוף איטי של השמן לתערובת במשך 2 דקות לערך.

3.     כשהתערובת חלקה מסיימים לעבד, ומעבירים את התערובת לצנצנת אטומה.

ליטל פינגרץ, דיאטנית קלינית ,
0 תגובות